Steigerhouten meubels op maat!


Hartelijk welkom op de website van m. O .m!

Op deze site geven wij een impressie van de mogelijkheden bij m. O .m. Wij leveren alle mogelijke lounge-, tuin- en binnenmeubels van nieuw steigerhout. Uw eigen ideeŽn werken we uit tot uw droom meubels.

Uniek is het concept: alle meubels worden geleverd als bouwpakket, volledig op maat gezaagd met een heldere werktekening en beschrijving compleet met schroeven en bitje.

Door zelf de montage te doen bent u gegarandeerd van de laagste prijs en het gevoel uw eigen meubels gemaakt te hebben. De prijzen vindt u bij de prijslijsten. Prijzen die daar niet bij staan zijn op aanvraag. De levertijd is normaal gesproken maximaal 2 tot 3 weken. 

Maatwerk meubels worden meestal gemonteerd en geplaatst opgeleverd.
 

De meubels worden gemaakt van 30 mm dik nieuw steigerhout uit Noord ScandinaviŽ of Rusland, voorzien van KOMO Keurmerk. Het gezaagde hout is geschaafd en geschuurd en wordt blank geleverd zodat er zelf een keuze kan worden gemaakt in de afwerking, zoals bijvoorbeeld lijnolie, blanke lak, white of grey wash enz. Op verzoek worden de gezaagde planken en latten bruin of groen of zwart geÔmpregneerd.

Montage is zeer eenvoudig: een duidelijke beschrijving, werktekening, schroeven en bitje worden meegeleverd. Ziet u de montage zelf niet zitten? In overleg kunnen de meubels in hoofdcomponenten of volledig afgemonteerd en geplaatst geleverd worden.
 
We bezorgen in heel Nederland, BelgiŽ en delen van Duitsland, de tarieven zijn te vinden op de pagina Betalen en bezorgen.

Met vriendelijke groet,

Richard Kuizenga