Steigerhouten meubels op maat!


Hartelijk welkom op de website van m. O .m!

Op deze site geven wij een impressie van de mogelijkheden bij m. O .m. Wij leveren alle mogelijke lounge-, tuin- en binnenmeubels van nieuw steigerhout. Uw eigen ideeŽn werken we uit tot uw droom meubels.

Uniek is het concept: alle meubels worden in principe geleverd als bouwpakket, volledig op maat gezaagd met een heldere werktekening en beschrijving compleet met schroeven en bitje.

Door zelf de montage te doen bent u gegarandeerd van de laagste prijs en het gevoel uw eigen meubels gemaakt te hebben. De prijzen vindt u bij de prijslijsten. Prijzen die daar niet bij staan zijn op aanvraag. De levertijd is normaal gesproken maximaal 2 tot 3 weken. 
 
Uiteraard is het mogelijk dat de meubels gemonteerd en geplaatst geleverd worden, we zien de trend veranderen van relatief basic bouwpakketten naar steeds complexere en completere bestellingen. Bijvoorbeeld inclusief lakken, kussens en / of Happy Cocooning inbouwbrander.
 
De meubels worden gemaakt van 30 mm dik nieuw steigerhout uit Noord ScandinaviŽ of Rusland, voorzien van KOMO Keurmerk. Het gezaagde hout is geschaafd en geschuurd en wordt blank geleverd.
 
Naar keuze kunnen alle meubels in een grote variatie aan kleuren gelakt of geÔmprgeneerd geleverd worden. In de diverse fotoalbums zijn diverse gelakte meubels te bekijken.

We bezorgen in heel Nederland, BelgiŽ en delen van Duitsland, de tarieven zijn te vinden op de pagina Betalen en bezorgen.
Met vriendelijke groet,

Richard Kuizenga